Hoesjes voor de Nokia Lumia 925

Wireless-Charging-Cover-png

De Nokia Lumia 925 is een smartphone met een aluminium behuizing en kan dus zeker tegen een stootje. Dat betekent niet dat je de mobiele telefoon overal neer kunt gooien, nee integendeel. Het is een high-end toestel en die zijn relatief duur. Daar ben je dus zuinig op. Gelukkig zijn er meer dan voldoende accessoires die je daarbij helpen. Denk maar aan hoesjes, pouches, covers en nog veel meer handige extra’s.

Hier direct onder kun je zodra deze beschikbaar zijn, de meest populaire hoesjes voor de Nokia Lumia 925 bekijken. Dit kunnen officiële Nokia accessoire zijn, maar ook hoesjes, pouches, draagtasjes en dergelijke van derden.
*nog geen accessoires beschikbaar

Officiële Nokia Lumia 925 hoesjes

Nokia brengt zelf twee officiële accessoires uit dit onder de categorie hoesjes (bescherming) vallen. Dit zijn een lederen pouch die beschikbaar is in wit en in zwart. Hiermee bescherm je je Nokia Lumia 925 niet alleen, nee het hoesje zorgt er ook voor dat je stijlvol over straat kunt.
lederen-hoesje-nokia-lumia-925
Op de tweede plaats is er een cover en dat is niet zomaar een cover. De Finnen omschrijven het als een ‘charging cover’ en het werkt als volgt. Je klikt de cover op je Nokia Lumia 925 en de smartphone kan zich opladen zonder dat je er een kabel in hoeft te pluggen. Je dient de mobiele telefoon dan wel op een ander speciaal ‘draadloos laden’ accessoire te leggen, maar het idee is perfect.
Wireless-Charging-Cover-png

Dit bericht werd geplaatst in accessoires door Piet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>